Pándzsa Klub

Lokálpatrióta, Hagyományörző, Kulturális és Rendezvényszervező Egyesület

A jövőnk 40 éve kezdődött

Akkor ...

Jubileumi emlékműsorra készül a 40 éve alakult Pándzsa Táncegyüttes.

A 10 évvel ezelőtti nagy sikerű gálaműsort alapul véve, fiatalos lelkesedéssel vágtak bele fiatalok és idősebbek az egykoron nagy sikerrel színpadra vitt néptánc-koreográfiák felelevenítésébe.

A folklór mellett más művészeti ágakból is ízelítőt kap, aki ellátogat a fergetegesnek ígérkező, közel száz szereplőt felvonultató, élőzenés emlékműsorra.

A '70-es, '80-as és '90-es években Pannonhalma kulturális életét nagymértékben meghatározó Pándzsa Táncegyüttes e műsorral csatlakozik az anyaintézményüknek tekintett Művelődési Ház félévszázados jubileumához.

Az egésznaposra tervezett emlékezés más programelemeket is tartalmaz, melynek részleteit a közeljövőben megjelenő műsorfüzetből lehet megismerni.

A nosztalgiázni vágyók mellett várjuk mindazokat, akik jószívvel gondolnak vissza az említett évtizedekre vagy éppen most szeretnének megismerkedni azzal.

A műsor időpontja és helyszíne: 2012. augusztus 17. 19 óra, Művelődési Ház

A műsor meghívott vendégművészei: bogyoszlói Rábaköz Néptáncegyüttes, Rába Táncegyüttes táncosai, Sani Singers (Szombathelyi Szaniszló a'capella énekegyüttese) Siska Ádám (zongora)

A 30 éves jubileumi műsorból

Klip

Ajaki lánytánc

Tápéi darudöbögő és körösztöző

Nagykónyi verbunk

Szatmárököritói fergeteges és finálé

Néptánc csoport alakuló foglalkozása